Hoppa till huvudinnehållet

Veckans bild: Julfirande hos landssekreteraren

Publicerad:
Reporter Veronica Sjöblom
Veronica Sjöblom
veronica.sjoblom@vf.se
Foto: Dan Gunner

Så här såg julfirandet ut hemma hos landssekreterare Georg Samuelsson och hans fru Karin Arrhenius som hade våning på Våxnäsgatan 4 i Karlstad.

Deras fem vuxna barn Lilly, Karl Georg, Karin, Margareta och Ewa samt en av döttrarnas make och dotter är alla med och är fint uppklädda dagen till ära. Kanske är dockan som fått en egen pall en julklapp till barnbarnet? Okänt fotoår.

Artikeltaggar

BarnFamiljJulKarlstadLokalhistoriaMeraVeckans bildVåxnäsgatan

Så här jobbar KT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.