Hoppa till huvudinnehållet

E-förslaget blir verklighet: Här byggs en ny lekplats

Publicerad:
Efter ett e-förslag planeras en lekplats vid 4H-gården.
Efter ett e-förslag planeras en lekplats vid 4H-gården. Foto: Janerik Henriksson/TT

En lekplats ska anläggas vid 4H-gården. I samband med om- och tillbyggnaden av 4H-gården ska en lekyta med utrustning ställas i ordning.

För ett år sedan fick kommunen ett e-förslag om lekmiljön vid 4H-gården och teknik- och fastighetsnämnden gav i april förvaltningen i uppdrag att i samverkan med kultur- och fritidsförvaltningen och 4H-verksamheten utreda behov, förutsättningar, utformning och kostnad för en förbättrad lekmiljö på 4H-gården.

Då de flesta ytor på området kommer att behövas för att bedriva verksamhet finns begränsade möjligheter för att iordningsställa en lekyta. Gemensamt har identifierat en plats som är lämplig för lekyta för besökare av anläggningen.

Arbetet har nu återrapporterats till nämnden och förvaltningen får i uppdrag att samordnat med om- och tillbyggnaden av 4H-gården iordningsställa en lekyta med lekutrustning.

Artikeltaggar

4H-gårdenBarnFritid och livsstilKarlstadPolitik

Så här jobbar KT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.