Hoppa till huvudinnehållet

Efter Kaffet-succén: Olof Wretling förlänger turnén och återvänder till Karlstad

Publicerad:
Olof Wretling gör sin föreställning "Kaffet" ytterligare två gånger i Karlstad nästa år.
Olof Wretling gör sin föreställning "Kaffet" ytterligare två gånger i Karlstad nästa år. Foto: Veronica Sjöblom

Tidigare i höstas hade Karlstadskomikern Olof Wretlings föreställning "Kaffet" premiär och den fortsatte sedan ut på en Sverigeturné som fortfarande pågår.

Nu förlängs turnén och i februari blir det ytterligare två stopp i hemstaden.

Vinterpratet i P1 om hur Olof Wretling tog nattåget från Umeå till Stockholm för att undersöka sina stämband efter att han tappat rösten och får sällskap i nattkupé av författarna Torgny Lindgren, Sara Lidman och PO Enquist, blev en hyllad scenföreställning. Den har rosats av kritikerna och spelats för fulla salonger runt om i landet.

Nu är det klart att turnétåget rullar vidare och den 10–11 februari nästa år får Karlstadsborna ytterligare två chanser att se en resa både genom Sverige och komikerns eget liv.

– Jag är så himla glad i den här produktionen och det ska bli otroligt roligt att få bjuda ännu fler människor runtom i Sverige på Kaffet även 2023. Det är dröm som går i uppfyllelse att få åka land och rike i en kupé med Sara Lidman, Torgny Lindgren och PO Enqvist, säger Olof Wretling i ett pressmeddelande.

Artikeltaggar

FöreställningarFörfattareHumorKarlstadNöje/KulturOlof WretlingP.O. EnquistPremiärerSara LidmanStockholmTorgny LindgrenUmeå

Så här jobbar KT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.