Hoppa till huvudinnehållet

Platsen: Skoghalls centrum

Publicerad:
Skoghalls centrum 1986.
Skoghalls centrum 1986. Foto: Postmuseum

I Skoghalls centrum fanns år 1986 såväl Posten, på Björkhagsgatan 4, som Länssparbanken och Wermlandsbanken. Det fanns stort utrymme för parkering framför Domushallen, som annonserade att de har lördagsöppet från klockan nio.

Skoghalls centrum 2022.
Skoghalls centrum 2022. Foto: Monica Kullgren

År 2022 har många bruna ytor målats ljusa. I stället för post och bank har Skoghall fått en sushirestaurang och Röda korsets secondhandbutik. Domus har lagt ner och lokalen används vid fototillfället som valstuga. Parkeringen har flyttats till förmån för torgyta.

Artikeltaggar

Historiska HammaröLokalhistoriaMeraPlatsenSkoghall

Så här jobbar KT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.