Familjedag på Karlstad ridklubb

Fritid och livsstil
PUBLICERAD:
Matilda Rosengren, ordförande i ungdomssektionen på Karlstad ridklubb med Corina SWB, ett skimmelsto av rasen svenskt varmblod (SWB).
Foto: Monica Kullgren
På lördag bjuder Karlstad ridklubb in till familjedag med bland annat ridning och käpphästhoppning.
– Jag hoppas att många som inte varit här förut kommer hit och får en rolig dag, säger ungdomssektionens ordförande Matilda Rosengren.

Korvgrillning och bakluckeloppis står också på programmet, som arrangeras av Karlstad ridklubbs ungdomssektion. Käpphästhoppning kan du både träna och tävla i.

Karlstad ridklubb i Bråtebäcken.
Foto: Monica Kullgren

– Det blir kul att starta upp terminen med någonting roligt, säger Matilda Rosengren. Ungdomssektionen brukar arrangera olika aktiviteter alltefter årstid, till exempel även vid Halloween och lucia.

Ridborgarmärket

– Familjedagen är en bra chans att ta årets ridborgarmärke, säger Matilda Rosengren. Både barn och vuxna kan ta märket och det behövs inga förkunskaper. Vi hjälper dig att ta ridborgarmärket på din egen nivå.

Fotnot: Familjedagen pågår 11-15. Käpphästtävlingen börjar 13.

Ridsport

Så här jobbar Karlstads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.