Karlstadsbor: Så ska vi fira mamma

Fritid och livsstil
PUBLICERAD:

I dag, söndag, är det dags att hylla våra mammor lite extra och Karlstads-Tidningen frågade några Karlstadsbor vad de hade planerat för sina mödrar.

Eriq Petersson tillsammans med dottern Doris.
Foto: Veronica Sjöblom

Eriq Petersson, 41 år, Herrhagen, tillsammans med Doris, snart 2 år:

– Jag har ju både min egen mamma och min sambo att fira, men jag har inte hunnit planera något än. Men det blir en liten present, något som går att äta, kanske en chokladask. Blommor kan det också bli. Vi behöver inte fler saker. Vi har varit sjuka sista tiden, men om den fysiska statusen är bra åker vi upp till mamma och firar henne.

Felicia Flodin.
Foto: Veronica Sjöblom

Felicia Flodin, 28 år, Herrhagen:

– Vi ska bjuda henne och min farmor och mormor på middag. Jag ska även anmäla mamma till Vårruset nästa år. Vi har som tradition att springa Tjejmilen i Stockholm i slutet av sommaren och det vore kul med en ny tradition.

Lisa Edlund.
Foto: Veronica Sjöblom

Lisa Edlund, 31 år, Råtorp:

– Min mamma är på Västkusten i sommarstugan, så jag får fira henne i efterskott. Jag tänkte köpa liljekonvaljer för det är hennes favorit och fika får det bli till. Min pappa är duktig att uppvakta henne på morsdag och min bror med familj ska fira henne på söndag också.

Anders Forsudd.
Foto: Veronica Sjöblom

Anders Forsudd, 58 år, Tolita:

– Det får bli med en blomma. Bäst jag gör det nu när jag säger det så här. Jag brukar fira henne, även om hon inte är så sugen på det själv. Annars blir det alltid ett telefonsamtal.

Malin Hammarlund.
Foto: Veronica Sjöblom

Malin Hammarlund, 42 år, Ulvsby:

– Hon har fått köpa nya uteblommor åt sig själv som jag betalat. Jag kommer inte kunna fira henne på söndag så det fick bli i förväg i år.

Så här jobbar Karlstads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.