Hoppa till huvudinnehållet

Karlstads-Tidningen får ännu bättre nyhetsapp

Publicerad:
Karlstads-Tidningens nyhetsapp ska bli ännu bättre med bland annat en ny sökfunktion.
Karlstads-Tidningens nyhetsapp ska bli ännu bättre med bland annat en ny sökfunktion. Foto: Jessica Gow/TT

Håll utkik – snart bygger vi om här!

Karlstads-Tidningen växer och ni är allt fler som tar del av vårt innehåll digitalt. Därför satsar vi nu på att göra vår nyhetsapp ännu bättre. Och samma sak gäller vår e-tidning.

Här är allt du behöver veta inför lanseringen!

Vi har lyssnat på er prenumeranter och uppdaterat vår nyhetsapp med nya funktioner, vilket gör att du som läsare snabbt kan bläddra bland de nyheter och områden som intresserar dig mest.

Med vår nya sökfunktion blir det också lättare än någonsin att hitta det du letar efter.

Med start under vecka 8 kommer vi att börja lansera vår nya app. Om din enhet har automatiska uppdateringar aktiverat så sköter det sig själv, och du behöver inte göra någonting alls.

Logga in igen

Däremot, efter att uppdateringen är genomförd kommer du att behöva logga in i appen på nytt, vilket sker med samma uppgifter som du använder i dag.

Har du glömt ditt lösenord? Oroa dig inte; du kan lätt begära att få ett nytt via vår kundserviceportal på vår hemsida. Du hittar det under ”Glömt ditt lösenord?”.

Vi kommer även stegvis uppdatera vår kundserviceportal inför lanseringen med guider, och förhoppningsvis även göra det lättare för dig att hitta lösningar om problemen är framme.

Nytt för e-tidningen

För dig som i dag läser, eller som planerar på att börja läsa e-tidningen, vill vi tillsammans med lanseringen av vår nyhetsapp även gärna passa på att slå ett slag för vår nya app för e-tidningen som också finns tillgänglig att ladda hem för både Android och Apple; NWT Media e-tidningar.

Såklart går det precis lika bra att använda den läsare som finns i vår nya nyhetsapp, men med förbättrad läsarupplevelse och mer kontroll, är vår nya e-tidningsapp något vi kan rekommendera för en trevligare läsupplevelse.

Med vänliga hälsningar

Veronica Sjöblom

Tf chefredaktör och stf ansvarig utgivare för Karlstads-Tidningen

Artikeltaggar

KarlstadKarlstads kommunKarlstads-TidningenMobiltelefoniNyheterTeknik och vetenskap

Så här jobbar KT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.