Hoppa till huvudinnehållet

KT blir med Karlstadskryss

Publicerad:
Karlstads-Tidningen får Karlstadsrelaterade korsord.
Karlstads-Tidningen får Karlstadsrelaterade korsord. Foto: CHRISTINE OLSSON / TT

Redan i det här numret, lagom inför långhelgen, hittar du ett helt uppslag med Karlstadskryss där du får testa ditt minne kring Karlstads historia.

Uppslaget blir startskottet för en regelbundenhet av Karlstadsinspirerade korsord som kommer att finnas i tidningen framöver.

Vi vet att flera av er läsare uppskattar korsord och annat knep och knåp i tidningen. Vi vet också att många av er är intresserade av vår stad och historian bakom den, så varför inte kombinera detta? Karlstadskryssen kommer att blanda dåtid med nutid och alltid innehålla en Karlstadsbild.

Det är den inflyttande Karlstadsbon Mikael Wallmark, som också gör varje veckas bildkryss numer, som står bakom de nya korsorden.

– Det blir väldigt kul för en norrlänning i förskingringen att få lära känna en helt ny stad, säger han om uppdraget.

Ett tips från redaktionen blir att hålla ett extra öga på vad som står i tidningen, och kanske till och med se tillbaka på gamla nummer för att fräscha upp minnet. Denna veckas kryss hittar du på uppslaget 20-21.

Glad påsk och lycka till med kryssandet!

Artikeltaggar

HistoriaKarlstadKarlstads-TidningenKorsordlokalhistoriaNyheter

Så här jobbar KT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.