Hoppa till huvudinnehållet

Veckans bild: Kiosk blev pizzeria

Publicerad:
Reporter Ida Myrin
Ida Myrin
ida.myrin@vf.se
Promenaden längs med Lambergstjärn är egentligen ganska tom, men det finns något som sticker ut. I dag är det en pizzeria, men det är inte allt för längesedan en kiosk huserade i byggnaden. Den här bilden är tagen någon gång mellan 1980 och 1986, långt innan pizzerian tog form.
Promenaden längs med Lambergstjärn är egentligen ganska tom, men det finns något som sticker ut. I dag är det en pizzeria, men det är inte allt för längesedan en kiosk huserade i byggnaden. Den här bilden är tagen någon gång mellan 1980 och 1986, långt innan pizzerian tog form. Foto: Lennart Wängestam

Artikeltaggar

LambergetLokalhistoriaMeraVeckans bild

Så här jobbar KT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.