Hoppa till huvudinnehållet

Nu kan företag enkelt dela plusartiklar

Publicerad:

Blir du frustrerad när artikeln om ditt företag hamnar bakom betalvägg? När det är svårt att dela artikeln till medarbetare, kunder och andra som saknar prenumeration?

NWT Media lanserar nu, på samtliga sina sajter, en smart tjänst där företag kan låsa upp plusartiklar.

– Det finns en efterfrågan bland företag att kunna dela våra plusartiklar i till exempel inlägg på sociala nätverk eller i nyhetsbrev. Nu öppnar vi den möjligheten, säger Mikael Rothsten, vd på NWT Media.

Beställ superlänken på nätet. Tar bara någon minut. Sedan kan du dela artikeln omedelbart. Om du är inne på en artikelsida som du vill låsa upp kan du istället klicka på den orangea symbolen för att komma till beställningssidan.
Beställ superlänken på nätet. Tar bara någon minut. Sedan kan du dela artikeln omedelbart. Om du är inne på en artikelsida som du vill låsa upp kan du istället klicka på den orangea symbolen för att komma till beställningssidan.

Allt du behöver är en så kallad superlänk. Alla som använder superlänken kan läsa artikeln utan att betala eller logga in. Det går snabbt och enkelt att låsa upp artikeln som ligger bakom betalväggen.

– Vi förstår den frustration som ibland uppstår när vi som medieföretag har uppmärksammat en händelse eller en person och företaget bakom inte kan dela vår artikel till personer som inte är prenumeranter. Men nu har vi genom samarbetet med Glimta öppnat den möjligheten, säger Mikael Rothsten.

Priset för tjänsten startar på 1 495 kronor exklusive moms och varierar beroende på hur länge artikeln ska vara öppen och hur många klick som köps.

För att låsa upp en artikel, klicka på den orangea Glimtaknappen intill artikeln eller klicka här för att komma direkt till beställningssidan. Klistra då in länken manuellt och gå vidare med registrering och ditt köp.

Tjänsten är tillgänglig på NWT Medias samtliga sajter i Värmland, Dalsland och Skaraborg.

Fakta

Vad är Glimta?

Glimta är en svensk digital tjänst för företag som vill låsa upp artiklar bakom betalvägg hos ledande nyhetssajter för att kunna sprida dem till en större publik.

Med Glimta kan ditt företag öka värdet av publicitet hos trovärdiga medier.

Glimta samarbetar med flera svenska publicister och bidrar till finansieringen av kvalitetsjournalistik.

Läs mer på www.glimta.com

Artikeltaggar

Nyheter

Så här jobbar KT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.