Hoppa till huvudinnehållet

Veckans bild: Tävling i Mariebergsskogen

Publicerad:
Mariebergsskogen är en av platserna i Karlstad som länge har varit ett centrum för musikaliska evenemang. Här, år 1943 arrangerade Filmjournalen en amatörtävling med schlagersångerskan Ulla Billquist som prisutdelare.
Mariebergsskogen är en av platserna i Karlstad som länge har varit ett centrum för musikaliska evenemang. Här, år 1943 arrangerade Filmjournalen en amatörtävling med schlagersångerskan Ulla Billquist som prisutdelare. Foto: Dan Gunner

Artikeltaggar

LokalhistoriaMariebergsskogenMariebergsskogenMeraVeckans bild

Så här jobbar KT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.