Konst och underhållning tema på kulturarvsdag

Nyheter
PUBLICERAD:
Nors hembygdsförenings ordförande Janne Bondesson bland några av de uniformer som visas upp.
Foto: Åsa Eneljung
Temadag. Vårt kulturarv är värt att vårda. Men vad är det egentligen? De olika arrangemangen i Karlstads kommun spänner över vida fält, från kabaré och revy via kyrkor och konst till minnet av den militära verksamheten på Trossnäs fält.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En digital prenumeration, kt.se inklusive e-tidningen, kostar bara 43 kronor per månad.

Vill du läsa Karlstads-Tidningen även som papperstidning?

Välj komplettpaketet

Så här jobbar Karlstads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.