"Det finns en positiv syn på idrotten bland unga"

Nyheter
PUBLICERAD:
Att låta alla få vara med och spela är viktigt för att barnen ska vilja fortsätta idrotta. Likaså att se och hjälpa alla som är med. Arkivbild.
Foto: Lisa Olaison
Att idrottandet har många fördelar för hälsan är ingen hemlighet. Ju längre man idrottar som barn desto större är sannolikheten att man fortsätter att röra på sig om man slutar. Men hur gör man för att barnen inte ska sluta idrotta?

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En digital prenumeration, kt.se inklusive e-tidningen, kostar bara 43 kronor per månad.

Vill du läsa Karlstads-Tidningen även som papperstidning?

Välj komplettpaketet

Så här jobbar Karlstads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.