En temadag om Island och Eddan

Böcker
PUBLICERAD:
Leif Stinnerbom har bearbetat Jon Fosses bearbetning av det klassiska isländska verket Eddan.
Foto: Dan Enwall
Leif Stinnerbom har stått för regi till Västanå teaters uppsättning av Eddan i sommar. Den 2 september ska han samtala om Eddan som verk med litteraturprofessorn Lars Lönnroth under en temadag på Värmlands museum.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En digital prenumeration, kt.se inklusive e-tidningen, kostar bara 43 kronor per månad.

Vill du läsa Karlstads-Tidningen även som papperstidning?

Välj komplettpaketet

Så här jobbar Karlstads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.