Karlstads jazzhistoria i bokform

Böcker
PUBLICERAD:
Olle Hernegren började fatta tycke för jazzen när han var i 20-årsåldern. I fyra år har han jobbat med boken.
Foto: Frida Jansson Högberg
Chet Baker, Rigmor Gustafsson, Stan Getz och Dizzy Gillespie har alla lämnat spår i Karlstads jazzvärld. Olle Hernegren har djupdykt i musikgenrens lokala historia – boken Jazzen i Karlstad är resultatet.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En digital prenumeration, kt.se inklusive e-tidningen, kostar bara 43 kronor per månad.

Vill du läsa Karlstads-Tidningen även som papperstidning?

Välj komplettpaketet

Så här jobbar Karlstads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.