Den nya brädgården

Nyheter
PUBLICERAD:
När bruket växte blev det också en ny vedgård. Lars Andreasson berättar att bilden är från 1927 och att denna vedgård låg där sedan Rikssågverksskolan byggdes och att den var i gång till mitten av 1950-talet. – Det fanns en på bruket också, det byggdes 1915. Farsgubben var kranförare där och 1926 välte en av kranarna.
Foto: Hammarö hembygdsförening

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En digital prenumeration, kt.se inklusive e-tidningen, kostar bara 43 kronor per månad.

Vill du läsa Karlstads-Tidningen även som papperstidning?

Välj komplettpaketet

Så här jobbar Karlstads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.