Vattensport på simstadion

Mera
PUBLICERAD:
Vattensport på simstadion som låg intill den så kallade badholmens östra sida söder om Kanikenäset. Badet invigdes 1923 och togs ur bruk samt revs 1943 till följd av dålig vattenkvalitet. En liknande konstruktion byggdes upp i Örsholmstjärnet i början av 1950-talet.
Foto: Dan Gunner

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En digital prenumeration, kt.se inklusive e-tidningen, kostar bara 43 kronor per månad.

Vill du läsa Karlstads-Tidningen även som papperstidning?

Välj komplettpaketet

Så här jobbar Karlstads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.