Boken om vårt gröna vardagsrum

Nyheter
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Emelie Nilsson, som lämnade förslaget, tillsammans med Per och Inger Berggrén som såg till att boken om Stadsträdgården blev verklighet.
Foto: Britta Staake
Det började som ett medborgarförslag som tog form och växte fram under två års arbete. Inger och Per Berggrén fick tillsammans med Anders Blomqvist uppdraget och i går presenterades resultatet, boken om Stadsträdgården i Karlstad med allt från växter och historik till yoga och konserter.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En digital prenumeration, kt.se inklusive e-tidningen, kostar bara 43 kronor per månad.

Vill du läsa Karlstads-Tidningen även som papperstidning?

Välj komplettpaketet

Så här jobbar Karlstads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.