Piaf möter Brel på scen

Musik
PUBLICERAD:
Christopher Wollter och Åsa Fång lovar att bjuda på de klassiska franska pärlorna när de står på Scalateaterns scen på onsdag.
Foto: Åsa Dahlgren
Åsa Fång och Christopher Wollter beskriver sin relation till de franska låtpärlorna som ett beroende. Under nio år har de stått på scenen tillsammans och tröttnar aldrig. På onsdag kommer de till Scalateatern.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En digital prenumeration, kt.se inklusive e-tidningen, kostar bara 43 kronor per månad.

Vill du läsa Karlstads-Tidningen även som papperstidning?

Välj komplettpaketet

Så här jobbar Karlstads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.