Rockigt med Manhem

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Johan Boding gästar årets vårkonsert med Manhem som leds av Erik Rynefors. Arkivbild.
Foto: Peter Bäcker
Sångföreningen Manhem bjuder in till årets vårkonsert, Vår & Värme i Sundstaaulan på lördag. Där kryddas den klassiska körrepertoaren med rocklåtar, när man gästas av den ständigt Queen-aktuelle Johan Boding.
Har du någon favorit av låtarna som är med?

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En digital prenumeration, kt.se inklusive e-tidningen, kostar bara 43 kronor per månad.

Vill du läsa Karlstads-Tidningen även som papperstidning?

Välj komplettpaketet

Så här jobbar Karlstads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.