Dags att vårfixa cykeln

Trafik
PUBLICERAD:
Peo Persson på cykelbutiken Velostore tipsar om hur du går igenom cykeln ordentligt.
Foto: Frida Jansson Högberg
Har du precis plockat fram cykeln ur dess vinterdvala? Eller kanske trampat på genom modden? Oavsett vilket är det hög tid att ge cykeln sin vårservice. Peo Persson på Velostore har koll på vad du bör göra med din tvåhjulade springare.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En digital prenumeration, kt.se inklusive e-tidningen, kostar bara 43 kronor per månad.

Vill du läsa Karlstads-Tidningen även som papperstidning?

Välj komplettpaketet

Så här jobbar Karlstads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.