Ålderdomshemmet på Jonsbol

Nyheter
PUBLICERAD:
Ålderdomshemmet, som även kallades vårdhemmet, låg på Jonsbolsområdet. Ålderdomshemmet var beläget mellan skolan och gamla korsvägen. Det ersattes sedan av Gunnarskärsgården som snart skall ersättas av hemmet som håller på att byggas i Djupängen.
Foto: Dan Gunner
I samarbete med Hammarö hembygdsförening publicerar vi varje vecka en gammal bild från Hammarö.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En digital prenumeration, kt.se inklusive e-tidningen, kostar bara 43 kronor per månad.

Vill du läsa Karlstads-Tidningen även som papperstidning?

Välj komplettpaketet

Så här jobbar Karlstads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.