En råare Carmen intar operan

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
William Davis Lind och Solgerd Isalv spelar huvudrollerna som José och Carmen.
Foto: Mats Bäcker
I dag är det för första gången på fyra år dags för en större uppsättning på Wermland Operas lilla scen. Den tragiska versionen av Carmen kryper under skinnet, lovar huvudrollsinnehavaren William Davis Lind
– Det kommer att vara som ett slag i ansiktet.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En digital prenumeration, kt.se inklusive e-tidningen, kostar bara 43 kronor per månad.

Vill du läsa Karlstads-Tidningen även som papperstidning?

Välj komplettpaketet

Så här jobbar Karlstads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.