Kommunen ställer ut årets konstinköp

Nöje/Kultur
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Från och med onsdag huserar Skaparverkstan i bibliotekshuset allt i från flygande kossor till bearbetade foton och akvarellmålningar. Det är de kommunala konstinköpen som presenteras för såväl allmänheten som verksamheter inom kommunen.

Vill du läsa mer?

Du behöver en prenumeration för att läsa artikeln. En digital prenumeration, kt.se inklusive e-tidningen, kostar bara 43 kronor per månad.

Vill du läsa Karlstads-Tidningen även som papperstidning?

Välj komplettpaketet

Så här jobbar Karlstads-Tidningen med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.